Dsc00576

Met de cilinderkop naar de student

Hoewel praktijklessen weer in beperkte mate mogelijk zijn vanaf december, hebben de studenten van de bachelor Autotechnologie op Campus De Nayer achterstand opgelopen in het oefenen van bepaalde vaardigheden. Daar heeft de opleiding nu iets op gevonden: de praktijkbox. Om de studenten toch te kunnen laten werken aan voertuigcomponenten, brengt de opleiding Autotechnologie ze gewoon tot bij de student.

Lees meer
Pieterengels Pelckmans

PE Express BV en Pelckmans Turnhout NV zorgen dat klanten in hun tuin kunnen blijven klussen!

PE Express BV en Pelckmans Turnhout NV zorgen dat klanten in hun tuin kunnen blijven klussen!

Door de maatregelen die opgelegd werden door de overheid moest tuincentrum Pelckmans uit Turnhout noodgedwongen de deuren sluiten tijdens de Corona-crisis enkele weken geleden.

Lees meer
Eurovignet 2019 Nederland Zweden Luxemburg Denemarken

Nieuw tarief Eurovignet

Voor het gebruik van autosnelwegen in Nederland, Luxemburg, Denemarken en Zweden is voor voertuigen vanaf 12 t het eurovignet vereist. Het vignet kan bij betaalpunten zoals tankstations of grensposten worden afgegeven voor een periode naar keuze – van één dag tot een jaar.

Lees meer
Adr Portfolio

PE Express organiseert ADR opleiding i.s.m. Atrium

Onze ADR chauffeursopleidingen worden gegeven in samenwerking met ATRIUM opleidingen waardoor de lessen gegeven worden door ervaren specialisten (Veiligheidsadviseurs ADR).

Lees meer
Opslagoverslagmagazijn01

Opslag & Overslag in ons magazijn

In ons gloednieuwe distributiecentrum in Arendonk bieden wij voortaan de mogelijkheid aan om uw goederen (al dan niet tijdelijk) te stockeren.  Of hebt u niet voldoende plaats in uw eigen magazijn of opslaglocatie voor uw overstock en zoekt u een oplossing?

Lees meer
Man Tge 282658 1024

Vernieuwing wagenpark

PE Express en Truck & Trailer Dickens uit Arendonk werken nauw samen door de vernieuwing van ons wagenpark.

Lees meer
Vacature

Wij zoeken jou!

Zin om samen te werken in een enthousiast team van chauffeurs in een familiale sfeer? Check dan regelmatig onze "Job pagina". 

Lees meer
10jaar

Wij bestaan 10 jaar!

Deze week zal het tien jaar geleden zijn dat het koeriers- & transportbedrijf PE Express uit Arendonk werd opgericht door Pieter Engels. Begonnen met slechts 1 bestelwagen, is het bedrijf intussen fors gegroeid. Momenteel telt het wagenpark 7 bestelwagens, 2 vrachtwagens, 1 trekker-oplegger combinatie en 1 mobiele kraanwagen.

Lees meer
Transportsoftware Smartphone Mendrix

MendriX TMS: planning software die verder gaat

Met ruim 20 jaar ervaring biedt MendriX een compleet transport management systeem: orders invoeren, ritten plannen, urenregistratie, facturatie, het wagenpark beheren en veel meer.  Door het TMS kunnen we voortaan sneller onze chauffeurs inzetten door de flexibiliteit van het systeem.  

Lees meer
sbso de mast

PE Express helpt leerlingen SBSO De Mast in Kasterlee

Elke twee jaar gaan de leerlingen van SBSO De Mast uit Kasterlee een weekje naar de zee of de bossen.
Dit jaar trokken ze met z'n allen richting de zee. PE Express zorgde ervoor dat hun bagage netjes op tijd werden gebracht naar hun vakantieverblijf in Ter Helme in Oostduinkerke.

Lees meer