Opslagoverslagmagazijn02

Op zoek naar extra opslagmogelijkheden?

De vraag naar bijkomende opslagcapaciteit is een vraag die steeds groter wordt. PE Express wilt u hierbij graag helpen! Wij voorzien de opslag en overslag van al uw goederen.

In ons gloednieuwe distributiecentrum in Arendonk bieden wij voortaan de mogelijkheid aan om uw goederen (al dan niet tijdelijk) te stockeren.  Of hebt u niet voldoende plaats in uw eigen magazijn of opslaglocatie voor uw overstock en zoekt u een oplossing?

Uw goederen kunnen snel geladen en gelost worden via onze laad- en loskade aan de voorzijde van onze nieuwbouw.

Voorraadbeheersing

Speelt u graag kort op de bal en wenst u geen onnodige kosten te maken door het stockeren van uw goederen in uw eigen magazijn, maar u wilt wel op een snelle en efficiente manier uw productieproces optimaliseren? Dan kan u overwegen om uw (over)stock bij ons al dan niet tijdelijke te stockeren.

We kunnen zelfs nog een stapje verdergaan en ervoor zorgen dat uw goederen vanuit ons magazijn rechtstreeks naar uw klanten worden uitgeleverd. Een service die we er graag bovenop aanbieden!

Zo bieden wij u:

  • Just in Time (JIT)
  • Korte termijn opslag (KT)
  • Lange termijn opslag (LT)


Neem contact met ons op voor een passende prijsofferte!

Ideaal gelegen!

Een opslagruimte moet uiteraard gemakkelijk bereikbaar zijn! Dan zit u goed bij ons, vlakbij het op- en afrittencomplex aan de E34 in Turnhout.

Neem vandaag nog contact met ons op!

PE Express

Hoge Mauw 1410
2370 Arendonk
Tel: +32 (0)14 74 55 10
info@pe-express.be