Vacature

Wij zoeken jou!

Zin om samen te werken in een enthousiast team van chauffeurs in een familiale sfeer? Check dan regelmatig onze "Job pagina". 

Lees meer
10jaar

Wij bestaan 10 jaar!

Deze week zal het tien jaar geleden zijn dat het koeriers- & transportbedrijf PE Express uit Arendonk werd opgericht door Pieter Engels. Begonnen met slechts 1 bestelwagen, is het bedrijf intussen fors gegroeid. Momenteel telt het wagenpark 7 bestelwagens, 2 vrachtwagens, 1 trekker-oplegger combinatie en 1 mobiele kraanwagen.

Lees meer
Transportsoftware Smartphone Mendrix

MendriX TMS: planning software die verder gaat

Met ruim 20 jaar ervaring biedt MendriX een compleet transport management systeem: orders invoeren, ritten plannen, urenregistratie, facturatie, het wagenpark beheren en veel meer.  Door het TMS kunnen we voortaan sneller onze chauffeurs inzetten door de flexibiliteit van het systeem.  

Lees meer
sbso de mast

PE Express helpt leerlingen SBSO De Mast in Kasterlee

Elke twee jaar gaan de leerlingen van SBSO De Mast uit Kasterlee een weekje naar de zee of de bossen.
Dit jaar trokken ze met z'n allen richting de zee. PE Express zorgde ervoor dat hun bagage netjes op tijd werden gebracht naar hun vakantieverblijf in Ter Helme in Oostduinkerke.

Lees meer
Innolift

Innolift ook bij PE Express!

Innolift is een lift voor pallets, die bijdraagt aan optimale efficiency van leveringen per bestelwagen.

Een traditionele laadklep is voortaan overbodig.

Bovendien is een Innolift lichter, goedkoper en flexibeler. En hij is arbotechnisch beter inzetbaar, omdat er geen manuele handelingen nodig zijn.

Lees meer
Slipcursus

Chauffeurs krijgen slipcursus

Veilig rijden... Iedere chauffeur vindt het vanzelfsprekend dat hij dat kan. Alsof het een aangeboren gave is? Maar als je dan vraagt hoe je dat doet, veilig & defensief rijden, dan zie je alleen maar grote vraagtekens.

De juiste technieken en vaardigheden, samen met een aangepast verkeersattitude zijn cruciaal hierbij. Bij wijze van teambuilding werden al onze chauffeurs dan ook uitgenodigd om kennis te maken met deze 3 aspecten.

Lees meer
Hoge Mauw

Project Hoge Mauw van start!

In 2017 start PE Express met een eigen distributiecentrum op het nieuwe gedeelte van het industrieterrein de Hoge Mauw in Arendonk.  

Door de nabijheid van talrijke andere bedrijven en het op- en afrittencomplex van de E34, willen wij onze klanten een nog snellere en efficiënte service aanbieden in de toekomst!

Lees meer